förvara bara vara

Min väns pappa


skrivet den 31 okt av Admin, klockan:16:25
Jag har en vän vars pappa jobbar med att sälja kassaskåp och kassaapparater. Han åker runt över hela Sverige och säljer mest till restauranger och små företagare. När jag pratade med min väns pappa så berättade han att han nästan bara säljer brandsäkraskåp, då hans kunder inte lägger så mycket kontanter och värdesaker i sina skåp utan mest har viktiga dokument och kontrakt i dem. Försäljningen av kassaapparater har ökat väldigt mycket sista åren efter att lagen att alla som säljer någonting i en butik eller liknande måste ha en kassaapparat, detta passade min väns pappa som handsken. De flesta av min väns pappas kunder leasar kassaskåpen till en ganska låg månadskostnad, så det känns som många av kunderna gör en bra affär då innehållet i kassaskåpet ofta är oerhört viktigt för dess ägare. Det kan också vara saker som inte har något värde i pengar men ändå betyder väldigt mycket för den enskilda personen.  

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt